Privacy Policy

Alle bestellingen worden verzonden tegen een standaardtarief van € 1,00 aan verzendkosten.

Als je bij Maison Blonde op een werkdag voor 17:00 uur hebt besteld, wordt de bestelling binnen een werkdag aangeboden aan PostNL en heb je het meestal de volgende dag al in huis in een duurzame verpakking. Bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden geplaatst, worden de eerst volgende werkdag verzonden.

Hebt u bij Maison Blonde een bestelling gedaan, dan ontvangt u eerst een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Voor onze bestellingen maken wij gebruik van de services van PostNL brieven en pakketdienst. Alle bestellingen worden op werkdagen tot 17.00 uur door ons aangeboden bij PostNL en heeft u meestal de volgende dag in huis.

In het algemeen verzenden we een bestelling met de reguliere brievenbuspost, zodat u niet hoeft thuis te blijven voor de bezorging. Een grotere bestelling die niet door de brievenbus past, verzenden we als pakket. Wanneer u niet thuis bent bij bezorging, wordt het pakket bij de buren afgeleverd.

Retourneren: Het is mogelijk om gekochte producten binnen 14 dagen te retourneren in de originele verpakking. Deze kunnen worden toegestuurd naar ons fysieke contactadres. Neem hiervoor eerst per e-mail contact met ons op. Om hygiënische redenen kunnen mondkapjes niet geretourneerd worden.